S-a stabilit ziua când Guvernul va merge în Parlament cu noul program

| 07 mar, 2014

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat că luni, la ora 13,00, va avea loc ședința Birourilor Permanente reunite, soluția cea mai rapidă fiind ca marți, la ora 15,00, să aibă loc angajarea răspunderii Guvernului pe programul politic.

”Dacă în trei zile nu se depune moțiune de cenzură, proiectul de lege se consideră adoptat. Guvernul își poate angaja răspunderea asupra unui program”, a declarat Zgonea.

Totodată, Valeriu Zgonea, a anunțat că luni, la ora 13:00, va avea loc ședința Birourilor Permanente reunite, soluția cea mai rapidă fiind ca marți, la ora 15:00, să aibă loc angajarea răspunderii Guvernului pe programul politic. 

”Obligația noastră e să convocăm Birourile Permanente Reunite și să stabilim data și ora la care primul ministru vine în plenul reunit pentru a prezenta acest program. Obligația mea e strict legată de convocarea camerelor”, a precizat președintele Camerei.

”Dacă Parlamentul stabilește că programul nu îndeplinește prevederile Constituției, atunci depune o moțiune de cenzură”, a afirmat el.

După ce programul va fi adoptat, se publică în Monitorul Oficial, iar Guvernul e obligat să îl pună în aplicare”, a explicat Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ