Scandal la ANAF Ploiești: Zeci de oameni s-au adunat în fața sediului instituției pentru că au devenit buni de plată

| 29 apr, 15:28

Zeci de oameni s-au adunat în faţa sediului ANAF Ploieşti nemulţumiţi că în cutia poştală au găsit înştiinţări de plată pentru venituri pe care nu le-au încasat.

Situaţia este greu de înţeles în condiţiile în care mulţi dintre ploieştenii care au primit formulare acasă nu mai lucrează de mulţi ani sau sunt plecaţi din ţară. Reprezentanţii ANAF le-au cerut oamenilor să se adreseze direcţiei fiscale de care aparţin, pentru a lămuri problema.

Mulţi oameni s-au strâns în faţa sediului ANAF din Ploieşti pentru a cere explicaţii, nemulţumiţi că peste noapte au devenit buni de plată pentru veniturile obţinute în 2012.

Nu doar cei care nu mai aveau venit de ceva timp au primit înştiinţare de la ANAF ci şi persoane care nu mai locuiesc de mult timp în România.

Oamenii vor depune acum solicitări la registratura organului fiscal de care aparţin şi le vor explica funcţionarilor situaţia pentru a primi un răspuns.

Situaţia din Prahova nu este singulară. Aceleaşi nemulţumiri au fost sesizate de persoane din întreaga ţară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ