SCUMPIRI la imobiliare! Chiriile din Bucureşti au ajuns la maximul ultimelor luni. La ce nivel au ajuns

| 16 mar, 11:25

Preţul chiriilor apartamentelor din Capitală a ajuns, în martie, la un maxim al ultimelor 12 luni, înregistrându-se un preţ mediu de 620 euro/lună pentru apartamentele cu 3 camere şi de 981 euro/lună pentru apartamentele cu 4 camere, conform unui studiu imobiliar, transmite Agerpres.

Preţul mediu al chiriei în cazul apartamentelor cu două camere este într-o uşoară creştere în ultimele douăsprezece luni, ajungând la 389 euro/lună, în timp ce singurele care se află în regres sunt garsonierele, cu un preţ mediu, în martie, de 245 euro/lună, conform studiului Imobiliare.NET.

Explicaţia constă în creşterea numărului de oferte de vânzare de pe piaţă în dauna celor de închiriere. Acest lucru a condus la micşorarea şi imposibilitatea ofertei de a face faţă cererii, efectul fiind de majorare a preţurilor.

Cum arată micul apartament din vârful Turnului Eiffel

Preţurile medii ale chiriilor apartamentelor din Bucureşti au înregistrat un salt important în martie şi faţă de luna februarie. Astfel, preţul mediu de închiriere al unui apartament cu 4 camere a crescut cu 6%, de la 921 euro/lună în februarie, la 981 euro/lună în martie. Aceeaşi comparaţie în cazul apartamentelor cu 3 camere relevă o creştere de 5% în ultima lună, de la 590 euro/lună în februarie, la 620 euro/lună în martie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 00:22
OffedRabe
furosemide lithium toxicity
Department of Public Health and Caring Sciences, Geriatrics K acheter lasix en ligne

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ