Senator PSD: Nu avem ce contesta. Voinţa este a poporului

| 16 noi, 2014

Senatorul Timotei Stuparu, purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, a declarat duminică seara, pentru AGERPRES, după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Central, însă consideră că votul din diaspora va determina câştigătorul, la fel ca în 2009.

'Nu avem ce contesta. Nu avem a scuza nimic pentru că orice scuză nu poate afecta sau determina un rezultat al votului final. Credem că a fost un vot emoţional. Nu s-a ales un preşedinte, acum îmi exprim o părere pur personală, nu s-a ales un preşedinte pentru cinci ani, s-a ales un preşedinte pentru moment pentru că asta a fost disputa pentru moment, dispută între cele două curente. Cred că nu s-a ţinut cont de profesionalism. Majoritatea cred şi nu aş vrea să fiu răutăcios, dacă au acceptat asta fără gândul a cinci ani de aici încolo, practic au acceptat până la urmă măsurile băsiste luate în ultimii ani. Este voinţa poporului. Nu putem să negăm această voinţă indiferent cum ea a fost formată sau determinată. O să aşteptăm rezultatul măsurătorii directe în secţiile de votare şi la Birourile Electorale Judeţene şi la Biroul Electoral Central. Cred că votul din diaspora, ca şi în 2009, va pune câştigătorul', a afirmat Stuparu.

Reprezentantul PSD Teleorman a spus că, în nume personal, vrea să recunoască unele greşeli ale social-democraţilor din ultimii doi ani, cum ar fi faptul că nu s-a acordat atenţie tinerilor, mediului Internet şi diasporei.

'Eu vreau totuşi în nume personal să recunosc nişte greşeli pe care le-a făcut Partidul Social Democrat în această perioadă de câţiva ani cât a fost la conducerea ţării şi nu numai. Nu a acordat o suficientă atenţie categoriei sociale care se cheamă tineret, nu a acordat atenţie deosebită internetului şi influenţei acestuia în procesul electoral şi nu acordat o atenţie deosebită diasporei.', a mai spus senatorul Timotei Stuparu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ