Serena Williams, deţinătoarea titlului, a fost eliminată în turul II la Roland Garros

| 28 mai, 2014

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial şi deţinătoarea titlului de campioană la Roland Garros, a fost eliminată în turul II al Openului Franţei, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-2, de tânăra spaniolă Garbine Muguruza (20 ani).

Câştigătoarea a 17 turnee de Mare Şlem, Serena Williams a câştigat anul trecut turneul parizian, după ce în 2012 fusese eliminată încă din primul tur la Roland Garros, de franţuzoaica Virginie Razzano.

Miercuri a părăsit Openul Franţei şi sora mai mare a Serenei, Venus Williams, cap de serie nr. 29 la acest turneu, care s-a înclinat în trei seturi, 2-6, 6-3, 6-4 în faţa jucătoarei slovace Anna Schmiedlova, nr.56 mondial.

Campioana olimpică americană se alătură, astfel, chinezoaicei Na Li, numărul 2 mondial şi câştigătoarea Openului Australiei în luna ianuarie, care a părăsit actuala ediţie a turneului de la Roland Garros încă din primul tur, după ce a fost învinsă de franţuzoaica Kristina Mladenovic (nr.103 mondial).

În vârstă de 32 ani, Serena Williams viza al treilea său titlu la Paris, după cele din 2002 şi 2013, succes care i-ar fi adus al 18-lea titlu de Grand Slam din carieră, precum şi posibilitatea de a le egala pe legendarele Chris Evert şi Martina Navratilova.

Simona Halep este favorita cu numărul patru la acest turneu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ