Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea de la turneul AUSTRALIAN OPEN

| 28 ian, 18:51

Simona Halep s-a intors in tara dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de Ekaterina Makarova la AUSTALIAN OPEN.

Ea a declarat ca nu este dezamagita si ca se intelege bine cu noul ei antrenor, Victor Ionita. “Nu sunt dezamagita si consider ca am facut un turneu bun. Un sfert de finala la un turneu atat de important este o performanta buna. Eu vreau ca intr-o zi sa castig un Grand Slam, dar nu incep turneul cu gandul ca trebuie sa iau trofeul si nu depinde doar de mine”, a spus SIMONA HALEP.

“Eu am prins o zi proasta si Makarova a profitat. M-a surprins meciul facut de ea, a jucat o minge moale, care nu o caracterizeaza. A fost mai buna ca mine si a meritat victoria. Cred ca Australian Open va fi cistigat de Serena Williams sau Maria Sarapova”, a mai declarat SIMONA HALEP.

Cu privire la colaborarea cu Victor Ionita, SIMONA HALEP a afirmat ca se intelege foarte bine cu el si spera sa aiba un viitor bun impreuna.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ