Simona Halep, LĂUDATĂ pe pagina oficială Wimbledon

| 25 iun, 2014

Wimbledon 2014. Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Wimbledon - a învins-o pe Teliana Pereira, cu 6-2, 6-2 și s-a calificat în turul secund.

Wimbledon 2014. Cotată cu cea de-a treia șansă la câștigarea titlului, Halep este lăudată de site-ul oficial al competiției londoneze.

De asemenea, jucătoarea noastră este considerată una dintre favoritele la adjudecarea competiției, iar englezii sunt cuceriți de maniera sa de joc și comportamentul ei din teren.

"Doar câteva jucătoare au abilitatea să pară că joacă fără să depună efort. Halep se numără și ea printre ele. De puține ori a fost prinsă dezechilibrată sau pe picior greşit în meciul cu Pereira, pe care l-a încheiat cu 19 lovituri câştigătoare şi numai 9 greşeli neforţate.

Ea se mişcă cu graţie, loveşte cu precizie şi nu ţipă, nu are ticuri şi nu strânge pumnul tare faţă de adversarele sale. Asta este o combinaţie încântătoare.

Recunoaşterea sa ca jucătoare din elită a venit în finala de la Roland Garros, acolo unde a pierdut după trei seturi de luptă în faţa Mariei Sharapova", reiese din articolul postat pe pagina oficială a turneului de la Wimbledon.

În turul doi al întrecerii, Simona o va întâlni pe sportiva din Ucraina, Lesia Tsurenko, ocupanta locului 170 WTA. În cazul unei victorii, Halep își va stabili cea mai bună performanță din istoria participărilor la cel de-al treilea Grand Slam al anului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ