Smiley, ipostază INEDITĂ: o fană l-a pipăit în timpul unui concert IMAGINI EXCLUSIVE

| 06 feb, 10:58

Smiley a avut parte, joi seara, de o intamplare care ar putea sa fie catalogata drept "accident de munca", daca nu ar fi demna de tot hazul, potrivit Wowbiz.ro.

In timpul unui concert, Smiley s-a trezit pipait pe picior de o admiratoare indrazneata. Ce-i drept, in clubul cu pricina artistii canta foarte aprope de public, existand astfel pericolul ca fanii sa se apropie periculos de mult de idolii lor.

Din cate se pare, intamplarea a avut loc chiar cand Smiley interpreta o melodie si nu era atent la ceea ce se intampla in jur.

Mai indrazneata, una din fetele prezente in club s-a apropiat de el a inceput sa danseze si atingandu-l pe picior.

Pentru ca nu putea sa intrerupa piesa, Smiley a continuat sa cante, moment in care fata a prins curaj si si-a trecut mana prin parul artistului intr-un gest cu iz erotic.

 

Intr-un final, o persoana din staff-ul artistului a sesizat ceea ce se intampla si a oprit-o rapid pe tanara, indepartand-o de langa Smiley. "Se mai intampla cand cantam aproape de public!", a scris Smiley in dreptul filmuletului pe care l-a urcat pe Instagram.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 15:41
NICU
oferta
Invata sa faci bani!
Invata sa faci bani, cu un curs exceptional si GRATUIT! Pas cu pas, cu multe detalii clare si simple, invata sa faci bani! Cand vrei cu maxima seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email:[email protected]
06 feb, 13:10
sorin
Cautam colaboratori in cel mai cautat program!
Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ