SOLDATUL american care a băgat în SPITAL o tânără, va fi ANCHETAT în SUA

| 15 iul, 11:00

Soldatul american care a accident grav o tânără în Poiana Braşov va fi anchetat în Statele Unite ale Americii.

Bărbatul era băut şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. În acea maşină se aflau două persoane, printre care şi o tânără de 22 de ani care a ajuns la spital cu răni grave. 

În momentul producerii accidentului, soldatul avea o alcoolemie de 1,3 la mie în sânge

Acesta nu este primul incident de acest gen. În 2004, Teo Peter şi-a pierdut viaţa după ce un puşcaş marin american a intrat cu maşina în taxiul în care se afla artistul. Soldatul vinovat a fost judecat în Statele Unite, unde a şi fost achitat.

Cei doi tineri se resimt după coliziunea cu jeep-ul. Cel mai grav rănită este Agnes Wagner, prietena lui Costin Paunescu. Ea se afla „pe locul mortului", locul unde impactul a fost exterm de puternic. 

Din cauza vitezei foarte mari, jeep-ul condus de american, a intrat pe contrasens, a dărâmat un parapet din zidărie şi apoi s-a lovit cu autoturismul condus de Costin. Agnes a fost operată, iar Costin acuză si el dureri de stern şi are o entorsă la un picior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ