Soţia lui Relu Fenechiu, situaţie DEPLORABILĂ din cauza datoriilor

| 30 mar, 13:00

Daniela Mariana Fenechiu, soţia fostului ministru al Transporturilor, a ajuns la sapă de lemn după ce executorii au început să recupereze din prejudiciul în valoare de 58 miliarde de lei vechi.

Mai exact, Daniela Mariana Fenechiu nu mai are bani sa-si creasca copilul si sa plateasca taxele pentru procese, potrivit jurnaliștilor de la bzi.ro.

Acesteia i-au venit executorii „pe cap” pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul, dosarul de coruptie in care Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Servicii Energetice Moldova, partea pagubita in acest dosar, trebuie sa recupereze suma de 58 miliarde lei vechi de la cei sase acuzati din acest dosar. Pentru ca Relu Fenechiu pare cel mai solvabil dintre acuzati, mare parte din bani vor fi recuperati de la el. Acum, sotia lui Fenechiu locuieste intr-o casa pe Aleea Teilor nr. 1. Mariana Fenechiu a contestat toate actele executorilor judecatoresti pe motiv ca se incearca scoaterea la vanzare a unor case si terenuri care au fost dobandite in timpul casatoriei dintre cei doi.

Pe rolul instantelor de judecata au fost inregistrate mai multe dosare prin care Mariana Fenechiu incearca sa evite executarea. Este vorba de dosare care au ca obiect: partaj, contestatie inscriere in cartea funciara sau contestatie la executare. La finalul saptamanii trecute, la Judecatoria Iasi a avut loc un nou termen de judecata intr-un dosar care priveste o contestatie la executare. Mariana Fenechiu considera ca documentele intocmite de executorii judecatoresti sunt nelegale si trebuie anulate. La acest termen de judecata, Mariana Fenechiu a formulat o cerere cu totul neasteptata: a solicitat ca statul roman sa o ajute la plata taxelor care tin de proces. Aceasta vrea ca expertizele si taxele de timbru sa fie suportate din bugetul statului.

A facut o cerere de ajutor public judiciar, insa nu a depus toate documentele care sa dovedeasca faptul ca este foarte saraca. Astfel, judecatorii i-au mai dat un termen ca sa-si dovedeasca saracia. „Amana cauza la data de 09.04.2015 pentru a da posibilitate petentei sa depuna inscrisuri in sustinerea cererii de ajutor public judiciar”, au precizat judecatorii.

In cererile depuse pe rolul instantelor de judecata, Mariana Fenechiu sustine ca trebuie sa-i fie recunoscut un drept de 50 la suta din valoarea bunurilor mobile si imobile scoase la vanzare pentru ca sunt dobandite dupa ce s-a casatorit cu Relu. Aceasta a invocat in fata judecatorilor ca nu mai are venituri pentru a-si sustine familia dupa ce sotul sau a intrat la puscarie. In urma relatiei cu fostul ministru a rezultat un copil care are acum sase ani.

RELU FENECHIU, viaţă de boier în spatele gratiilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ