Supermarket din România, amendat pentru că îşi înşela clienţii cu produse false

| 20 noi, 2013

Comisarii de la Protectia Consumatorilor Iasi au sanctionat astazi Kaufland cu 5.000 lei pentru practici comerciale incorecte, respectiv inducerea in eroare a consumatorilor asupra originii unor produse.

Mai exact, verificand pliantele difuzate in Municipiul Iasi in perioada anterioara, pliante valabile in intervalul 18.11 – 24.11.2013, a rezultat că acestea prezinta produsele Lichior din plante 0,70l si Fursecuri spritate - Katy, ca fiind produse romanesti, avand tiparit in dreptul acestora tricolorul Romaniei, desi, conform informatiilor de pe ambalaje si a documentelor de provenienta, tara de origine este Germania, scrie ziaruldeiasi.ro.

"Fapta descrisa reprezinta o practica comerciala incorecta, respectiv o actiune inselatoare, iar sanctiunea aplicata a fost amenda in cuantum de 5.000 lei. Am dispus totodata controale operative la nivelul tuturor Comisariatelor Judetene din subordinea Regionalei Nord Est, in vederea verificarii acestei deficiente", a declarat Marian Grigoras, comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ