SURPRIZĂ! Klaus Iohannis are în vedere un alt şef de cancelarie

| 28 noi, 2014

Numele viitorului şef de cancelarie al preşedintele ales, Klaus Iohannis, a stârnit numeroase reacţii, dar se pare că viitorul şef al cancelariei prezidenţiale nu va fi Dan Mihalache, ci MRU.

Numerosii simpatizaţi ai lui Klaus Iohannis i-au cerut preşedintelui recent ales, pe pagina sa de facebook să renunţe la numirea lui Dan Mihalache în funcţia de şef al cancelariei prezidenţiale. De ce? Pentru ca Dan Mihalache este un politician controversat ca a schimbat mai multe partide, fiind printre altele si deputat PSD dar şi consilier al fostului premier Adrian Năstase.

Cele mai mari sanse sa ajunga seful cancelariei prezidentiale le are in momentul de fata, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu. Aceasta optiune este agreata atat de liderii ACL, in special de Vasile Blaga, dar si presedintele ales recent-Klaus Johannis, notează Ziuanews.

Citeşte şi: Nu trecutul politic este problema lui Mihalache, ci călcatul în picioare al Parteneriatului cu SUA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2014
Dracula
Oportunistul asta de MRU s-a repezit sa apara in poze imediat cand s-a aflat rezultatul partial. Chiar nu mai e decenta pe lumea asta? Fostul comunist MRU care urma sa=l inlocuiasca pe Nicusor la carma tinerretului comunist a ajuns sa-si dea aere de maret om de litere. Mai mult, a pus paie pe foc cand a chemat maghiarii sa voteze cu dl Iohannis, nici romanilor, nici maghiarilor nu le-a placut atitudinea sa. INCA UNUL CARE SE DA DUPA CUM BATE VANTUL/...
01 dec, 2014
pelaghie
???????????
NU INTELEG CUM DE MAI ESTE BAGAT IN SEAMA ACEST PERSONAJ DE CEA MAI PROASTA CALITATE SI ANUME, mihai razvan ungureanu.

NU NUMAI CA ESTE O NULITATE CU IFOS DE PROST GUST DAR ESTE SI UN TRADATOR DE TARA, DIN CEL PUTIN DOUA MOTIVE VERIFICABILE DE CINE ESTE INTERESAT (SUBIECTUL GOJDU SI SUBIECTUL OMV).

NU INTELEG CUM O PERSOANA DE CALITATTEA DOMNULUI IOHANNIS POATE TOLERA SI SE POATE GANDI LA POTENTIALA PROMOVARE A ACESTEI LICHELE (mru) POLEITE CU AROGANTA, CARE A AVUT OCAZIA DE PREA MULTE ORI, DIN PACATE PENTRU NOI, SA OCUPE FUNCTII IN STAT SI SA ARATE CA EL INTELEGE PRIN ASTA SA SE JOACE DE-A PRIM-MINISTRU..., SA SE JOACE DE MINISTRUL DE EXTERNE..., SI SA SE LAUDE LA MAMA CE MARE A AJUNS...
DACA NU AR FI FOST PERICULOS DE IRESPONSABIL, L-AR FI CARACTERIZAT FAPTUL CA ESTE UN PENIBIL FARA CONTINUT SI FARA CARACTER.

DEJA L-A SFATUIT EXTREM DE PROST PE DL. IOHANNIS CA VIZITA IN REP. MOLDOVA SA FIE UNA FACUTA LA PNL-UL DE ACOLO, DECI O VIZITA DE PARTID, CARE SA SUSTINA IN ALEGERILE DE ACOLO PARTIDUL PNL. DL. IOHANNIS, DESI NU ESTE INCA OFICIAL PRESEDINTELE ROMANIEI, TOTUSI DANSUL ESTE PRESEDINTELE ALES AL ROMANILOR SI TREBUIA CA VIZITA SA SA FIE ADRESATA TUTUROR PARTIDELOR CARE SUSTIN ORIENTAREA NATURALA PRO-ROMANESCA, SPRE INCURAJAREA SI SUSTINEREA LOR IN EFORTUL PE CARE IL FAC. ACESTIA DIN URMA SI-AU MANIFESTAT SI EI DEZAMAGIREA FATA DE ABORDAREA PENTRU CARE A OPTAT DL IOHANNIS IN URMA CONSILIERII LAMENTABILE A LUI mihai razvan ungureanu. E CU TOTUL DE NEDEDORIT CA UN ASTFEL DE PERSONAJ (mru) SA MAI OCUPE VREO FUNCTIE A STATULUI ROMAN !!!
28 noi, 2014
Dr M.Man
sef al cancelariei presedintelui
Ca imagine la fel de nepopulara. MRU nu exceleaza in rectitudinea caracterului, plus cunoscuta aroganta, altfel este plin de calitati, inteligent, cultivat, limbi straine etc.
30 noi, 2014
NICU
Unde mai pui ca a cedat foarte usor in fata UDMR privind infiintarea la UMF Tg.Mures a unei linii cu predare in maghiara.Si nu in ultimul rand cu cedarea propietatilr Gojdu.Suna a tradare,a lasitate !
01 dec, 2014
pelaghie
???????????
fara caracter / o nulitate ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ