Surse: Şedinţă a liderilor PNL la 16.00 pentru nominalizarea lui Frunzăverde la şefia MAI

| 06 feb, 2014

Liderii PNL se reunesc joi la ora 16.00 într-o şedinţă informală la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la şefia MAI, în discuţie fiind numele preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

O parte din liderii PNL au fost convocaţi la sediul partidului la ora 16.00, subiectul discuţiei fiind pregătirea şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL de vineri, când e anunțată nominalizarea pentru șefia Ministerului Administrației și Internelor. Nominalizat este Sorin Frunzăverde, președinte CJ Caraș-Severin.

La întâlnire joi ar putea participa şi Sorin Frunzăverde, susțin surse politice citate de Mediafax.

De asemenea, cu ocazia acestei reuniuni s-ar putea clarifica intenţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a propune remanierea vicepremierului Daniel Chiţoiu.

Potrivit unor surse din PNL, în ultima perioadă lideri apropiaţi de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea în ce măsură o propunere de remaniere a lui Chiţoiu ar avea şanse de succes.

Principala nemulţumire a preşedintelui PNL, au mai menţionat sursele citate, vizează modul în care vicepremierul ar fi gestionat şi coordonat activitatea guvermanentală a miniştrilor, dar şi comunicarea şi consultarea cu liberalii pe o serie de măsuri economice.

Pe de altă parte, o serie de lideri din PNL ar intenţiona să propună remanierea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi a ministrului pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ