Tăriceanu, despre implicarea sa în dosarul Microsoft: Dacă sunt astfel de informaţii, să fie trimise la DNA

| 03 mar, 13:44

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat marţi că, dacă există elemente care să fie demne de luat în considerare legate de numele său în dosarul Microsoft, acestea ar trebui trimise la Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit Agerpres.

În opinia sa, vehicularea numelui său face parte dintr-o serie de speculaţii fără temei, difuzate de o televiziune 'cu probleme financiare extrem de serioase'.

"Dacă există elemente care să fie luate în considerare şi cei care le au cred că sunt demne de luat în considerare, le recomand să le trimită la Direcţia Naţională Anticorupţie. Le recomand, pentru că cred că este singura structură competentă să analizeze astfel de documente, cum vreţi să le numiţi. Eu alt comentariu nu am ce să fac, pentru că nu sunt dispus să intru în astfel de speculaţii fără niciun fel de temei", a declarat Tăriceanu la Senat.

Ultimă oră! TĂRICEANU, denunţat la DNA în dosarul Microsoft

Întrebat dacă a avut vreo discuţie în acest sens cu vreun procuror, Tăriceanu a negat.

"Nu. Numele meu nu ştiu dacă e pronunţat(...) Am primit informaţia legată de lansarea acestui subiect de către televiziunea Realitatea şi ceea ce vă pot spune este că, fără să cunosc în amănunt situaţia financiară, ştiu că Realitatea se confruntă cu probleme financiare extrem de serioase. Lucrul acesta determină conducerea televiziunii probabil sau unii dintre jurnalişti să încerce să abordeze subiecte de factură senzaţională", a menţionat preşedintele Senatului.

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, a depus un denunţ penal împotriva fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Denunţul vizează tot dosarul licenţelor Microsoft. Denunţul a fost făcut săptămâna trecută, Gabriel Sandu afirmând că, în anul 2008, Călin Popescu Tăriceanu ar fi primit mită de mai multe milioane de euro pentru a prelungi contractul de achiziţie de licenţe Microsoft.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ