Traian Băsescu, mesaj pentru un JURNALIST celebru

| 14 mar, 11:25

Traian Băsescu face noi precizări despre dosarul Mineriadei din 1990. Într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte scrie că se încearcă manipularea presei şi a populaţiei prin inducerea greşită a ideii că el în calitate de ministru al Transporilor de la acea vreme ar fi pus la dispoziţia minerilor garniturile de tren cu care aceştia au venit în Capitală.

"O ultimă precizare legată de mineriada din 13-15 iunie '90.

Au fost mulţí jurnalişti, politicieni şi internauţi care au afirmat că motivaţia mea de a închide dosarul mineriadei este legată de faptul că, fiind ministru al transporturilor aşi fi pus la dispoziţia minerilor trenurile cu care au venit la Bucureşti . Nimic mai neadevărat .

La acea vreme îndeplineam funcţia de Inspector Şef al Navigaţiei Civile, îmi desfăşuram activitatea la Constanţa şi nu aveam nici o legătură cu transporturile feroviare.

Vă rog, nu vă lăsaţi manipulaţi de propagandişti ai minciunii. ( Moise Guran, sunt convins că la dumneavoastră a fost doar o eroare de informare).", a scris Traian Băsescu, pe Facebook. 



Citeşte şi: Traian Băsescu continuă războiul cu Kovesi: Nu are morală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 18:24
PETRE
Ce teama au de Basescu si acum ! De ce oare ?
A,panta rhei !
15 mar, 12:15
ion
Nimic despre Sova prin care si-a tras bani negri Ponta..nimic despre Ponta?? Bai jurnalisti cozi de topor CUMPARATI?
14 mar, 18:06
costel
Tot incearca toate nulitatile sa-l jigneasca pe Traian Basescu.Il ascult uneori la radio pe Guran.Este de reacredinta in comentarii.Sunt convins ca daca Traian Basescu s-ar cobori pina acolo incit sa arate ce fel de oameni sunt unii politicieni si ziaristi,cu probe,raminem fara ziaristi si politicieni.Cea mai inteligenta pozitie ar fi sa nu mai comentati despre Traian Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ