Traian Băsescu continuă războiul cu Kovesi: Nu are morală

| 13 mar, 10:49

Traian Băsescu continuă războiul cu procurorii, pe tema dosarelor revoluţiei şi mineriadei. Traian Băsescu îi atacă Tiberiu Niţu (procurorul general al României) şi Laurei Codruţa Kovesi (şefa DNA, fost procuror general) printr-un mesaj pe Facebook.

 

„După decizia ICCJ de redeschidere a dosarului 13-15 iunie '90 o armată de propagandişti s-a repezit pe televiziuni, radiouri şi în mediul virtual să acuze că eu am blocat şi dosarul revoluţiei şi dosarul mineriadei din 13-15 iunie.

În cei 10 ani de mandat au fost trei procurori generali: Ilie Botoş (nu l-am numit eu), Laura Codruţa Koveşi şi Tiberiu Niţu. Nici unul dintre ei nu a găsit resursele morale să spună, "nu este adevărat, preşedintele Băsescu nu ne-a cerut niciodată să închidem dosarele, aceasta a fost o decizie a procurorului X cu următoarea motivaţie.....".

Altfel oameni extrem de sensibili care la orice cuvînt rostit în spaţiul public cer CSM să le apere reputaţia.

Orice eforturi ar face, şi cu adevărat le face, justiţia nu va fi pe deplin credibilă pînă cînd nu va da o soluţie celor două dosare”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: CTP: "Sceleratul politic" Traian Băsescu are dreptate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 12:55
Alexandru Valeriu Pantelimon
Individul ar fi avut in totalitate dreptate daca ar mai fi adaugat de fapt pe locul I , si dosarul nesolutionat al celor zece ani de regim ticalosit cand s-au taiat salarii , s-au redus pensii , s-au inchis scoli si spitale ,s-au redus indemnizatiile salariatelor pentruca Romania sa nu devina o "tara de mamici". Au murit o multime de oameni nu numai natural , ci mai cu seama din cauza saraciei . Asta e marea diversiune pe care o incearca creatorul statului mafiot impreuna cu colaboratorii lui , oameni cu putina morala ,dar cu un tupeu si aroganta imensa fiind principalii imbogatiti de pe urma austeritatii pe care au patronat-o .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ