Udrea: Mă gândesc să candidez la preşedinţie dar e devreme să mă gândesc la 2014

| 18 sep, 2013

Elena Udrea, depuatat PDL, a declarat pentru evz.ro că se gândeşte să candideze într-o zi şi la preşedinţie, dar nu la alegerile din 2014 deoarece e prea devreme. Pe de altă parte, blonda consideră că din zona dreptei, candidatul cu cele mai mari şanse este Emil Boc.

Elena Udrea a spus  că se bucură că în acest moment se pune problema unei femei preşedinte în România. Ea a declarat că foarte mult contează sprijinul lui Traian Băsescu pentru un potenţial candidat din partea PDL.

"Mă bucur că suntem la nivelul în care ne putem pune problema unei femei președinte. Într-o zi mă gândesc să candidez, dar e devreme să mă gândesc la 2014. Mai important decât să spunem cine candidează de la PDL este să vedem dacă putem să-i punem în spate o dreaptă puternică. O să vedem în ce măsură ne putem baza pe sprijinul președintelui Traian Băsescu", a declarat Udrea pentru evz.ro.

Ca posibili candidaţi ai PDL la alegerile din 2014, Elena Udrea a nominalizat mai multe nume printre care se regăseşte Emil Boc şi Răzvan Mihai Ungureanu.

"Astăzi avem posibilitatea să candidăm cu Mihai Răzvan Ungurean, Emil Boc. Dacă domna Macovei ar dori să candideze, eu cred că ar putea face un exercițiu să candideze independent la europarlamentare.Din punctul meu de vedere Emil Boc are cele mai mari șanse, dar un factor important este să vrea candidatul acest lucru. E o bătălie grea. Dacă domnul Predoiu vrea să candideze, probabil să se va înscrie în competiția internă", susţine Udrea.

Blonda din PDL şi-a dat cu părerea şi despre un subiect intens dezbătut zilele acestea în România şi anume proiectul Roşia Montană.

"Pe de o parte este evident că avem nevoie de locuri de muncă, si trebuie să exploatăm aurul pe care îl avem la dispoziție. Pe de altă parte, eu nu știu dacă locurile de muncă sunt suficiente și pe termen lung. Nu știu dacă se câștigă suficient față de ce dezastru o să fie acolo. Este obligatoriu să fie o dezbatere pe această temă. S-a ajuns la situația aceasta din lașitatea domnului Ponta. Dacă el ar fi fost ferm ar fi fost altfel. Toată această ezitare a ridicat multe semne de întrebare, de 16 ani niciun politician nu și-a asumat acest proiect", a declarat Elena Udrea.



 





Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 2013
ion
eu as votao pe Udrea,numai ca mafioti din PDL nu vor ,pacat,am avea ocazia sa avem o femeie ,presedinte

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ