Un nou SCANDAL de infidelitate în familia Clinton. Fostul preşedinte american, bănuit de o nouă aventură

| 24 iul, 2014

Bill Clinton este acuzat încă o dată de infidelitate, potrivit unei noi cărţi care pretinde că fostul preşedinte american s-a iubit cu o blondă misterioasă.

Acuzațiile apar în cartea "Detalii despre prima familie: agenții serviciilor secrete dezvăluie viețile ascunse ale președinților", scrisă de jurnalistul Ronald Kessler, din care New York Post a obținut câteva extrase.

Persoana în cauză purta numele de cod Energizer, atribuit de Serviciul Secret. Blonda intra foarte des în casa familiei Clinton din Chappaqua şi niciunul dintre protocoalele obişnuite ale Serviciilor nu se aplicau în cazul ei. Energizer sosea în SUV-ul ei negru, deseori la doar câteva minute după ce pleca fosta Prima Doamnă a Americii, Hillary Clinton.

"Nu o oprești, nu te apropii de ea, pur și simplu o lași să intre", ar fi sunat ordinul primit de un agent începător.

Volumul lui Kessler, care va fi publicat la 5 august, o descrie pe Energizer drept atrăgătoare şi prietenoasă, iar ofiţerii Serviciilor Secrete, cărora le aducea câteodată prăjituri, au mărturisit că presupusa amantă era o femeie voluptoasă şi cu implant mamar.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 2014
justitiarul
Bill Clinton asta a fost un fel de Basescu iar blonda Energyzer era Elena Udrea lui :))))
24 iul, 2014
IMGB
Tu insa , sigur, esti un dobitok

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ