Universităţile care nu scot niciodată şomeri

| 31 oct, 2013

Din păcate niciuna din România, cel puţin în clasamentul de 150 de universităţi întocmit de grupul francez de consultanţă RH Emerging şi institutul german de sondare a opiniei publice Trendence, realizat în baza răspunsurilor a peste 5.000 de companii de top din 20 de ţări ale lumii.

Clasamentul este condus de Universitatea din Oxford, urmată de Harvard University, de Cambridge, de Stanford, MIT, Priceton, Columbia, Yale, California Institute of Technology şi Universitatea din Tokyo.

Topul 10 al universităţilor care oferă cele mai bune şanse de angajare este condus de cele mai importante nume din SUA şi Marea Britanie, universitatea din Tokyo, pe locul 10, fiind singura şcoală asiatică din lotul fruntaş. Univeritatea din Moscova, pe locul 138, este singura instituţie de învăţământ din spaţiul fost comunist care intră în acest top, o situaţie de remarcat şi de analizat de către responsabilii cu educaţia din respectivul spaţiu; apar, în schimb, instituţii de învăţământ din India sau Mexic.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ