UNPR a sărbătorit 5 ani de la înfiinţare. Cum au petrecut liderii partidului lui Oprea

| 01 mai, 19:32

UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, a sărbătorit vineri 5 ani de la înfiinţare. Gazda sindrofiei, primarul Sectorului 2 Neculai Onţanu, le-a pregătit simpatizantilor 80 de mii de mici şi 20 de mii de doze de bere. Oricine a scandat măcar o data "UNPR!" a primit un tricou roşu cu inscripţia "INTERESUL NAŢIONAL", patru mititei şi o bere.

La aniversarea UNPR-ului, vicepremierul Oprea a petrecut cu muzică populară, mici şi bere la Piaţa Obor. Gazda, primarul Sectorului 2 Neculai Ontanu, a anunţat că 20 de mii de simpatizanţi ai partidului au venit la petrecere. Patru mici şi o bere, pe muzica lui Aurel Tămaş, au fost reţeta de succes a sindrofiei, reţetă brevetată cu mulţi ani în urmă de Marian Vanghelie.

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR a declarat că "Au spus despre noi că suntem un partid de generali. Da, au dreptate, fiindcă am câştigat toate bătăliile şi nu am dat bir cu fugiţii niciodată. Sprijinim Guvernul Victor Ponta, dar în acelaşi timp îl sprijinim şi pe preşedintele nostru, Klaus Iohannis."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ