Verestoy Attila: UDMR poate deține funcții guvernamentale nepolitice, chiar dacă iese de la guvernare

| 13 dec, 2014

Senatorul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Verestoy Attila a declarat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), că formaţiunea sa ar putea să deţină în continuare unele funcţii guvernamentale nepolitice, chiar dacă iese de la guvernare.

'Trebuie să folosim toate mijloacele la îndemână pentru interesele noastre, iar printre aceste instrumente este şi guvernarea. Nu vom folosi acest instrument la nivelul cel mai înalt, dar acest lucru nu înseamnă că atunci când există oameni capabili, experţi, secretari de stat, aceştia să nu-şi continue munca. Funcţiile care nu sunt politice pot să fie continuate de UDMR', a menţionat Verestoy Attila.

CRU s-a reunit, sâmbătă, la Târgu Mureş, pentru a vota, printre altele, dacă UDMR mai rămâne la guvernare. Pe 27 noiembrie, la Cluj, Kelemen Hunor, a anunţat că formaţiunea sa va ieşi de la guvernare, urmând ca votul final să fie dat în cadrul CRU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
dorina
Verestoy
Ai terminat padurile Romaniei,le-ai distrus complet...si te-ai reapucat de politica????Nu pot zice ce gandesc despre unu' ca tine....ca-mi cenzureaza comentariul .Plecatzi ,plecatzi totzi hunii din tzara asta!!!!Macar sa mai ramana un copacel-doi ,in picioare,pentru umbra!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ