Sorin Grindeanu, către colegii din Guvern despre accesarea fondurilor europene: Dacă nu se grăbesc, o să le iau banii!

| 23 iun, 21:18

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Podul suspendat care va lega Brăila de Tulcea, despre absorbţia de fonduri europene, că ministerul său a reuşit să cheltuiască toti banii europeni şi le transmite colegilor din Guvern că dacă nu se grăbesc, o să le ia banii.

 

”Până la sfârşitul anului trebuie cheltuite toate sumele, fiindcă altfel vor fi daţi înapoi banii la Bruxelles. Ministerul Transporturilor a avut pe exerciţiul financiare 2014-2020, care are această regulă de n plus 3, adică până la finalul anului acesta de a accesa 4,5 miliarde, pe fonduri europene nerambursabile, i-am accesat pe toţi, am terminat aceste sume în aprilie. Am mai cerut şi am primit încă 10%, adică 450 de milioane de euro, îi terminăm şi pe aceşltia foarte repede, undeva în august, o să mai cerem, pentru că mai bine accesăm aceste sume decât să le trimitem înapoi la sfârşitul anului”, a afirmat Grindeanu.
”Le transmit exact ce am spus: nu cheltuie, o să cheltuim noi”, a mai spus Grindeanu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ