Accident Apuseni: Anchetatorii au ajuns la peste 2.300 de ore de audieri

| 17 ian, 12:39

Accident Apuseni. Unul din cele mai mediatizate evenimente din 2014 a fost tragedia din Apuseni, iar procurorii au stat aproape 100 de zile pentru a audia persoanele implicate.

Potrivit procurorilor militari, nicio persoană nu a fost pusă sub învinuire până acum, deşi urmărirea penală în acest dosar a fost declanşată, printre altele, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Audierile în cazul tragediei aviatice de anul trecut din Munţii Apuseni însumează aproape 100 de zile. Mai precis, 2354 de ore, în care au fost audiate 209 persoane, majoritatea dintre ele angajaţi ai Ministerului Transporturilor, Ministerului Afacerilor Interne, S.T.S., M.Ap.N., Ministerului Sănătăţii Publice, dar şi pădurarii care i-au găsit pe supravieţuitorii accidentului aviatic, scrie digi24.ro.

Citește și: DECIZIE neaşteptată la un an de la tragedia din Apuseni. Ce se întâmplă cu fiul lui Adrian Iovan

În momentul de faţă ancheta bate pasul pe loc, fiind aşteptată expertiza tehnică făcută de Centrul de Investigaţii pentru Siguranţa Aviaţiei Civile.

În ianurarie 2014, un avion al Şcolii Superioare de Aviaţie, pilotat de Adrian Iovan, s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. Pilotul şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa, iar copilotul şi alţi patru medici au fost răniţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ