ADEVĂRATUL motiv pentru care Klaus Iohannis pleacă în SUA

| 03 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi-a prezentat demisia marţi din funcţia de primar al Sibiului, iar până pe 22 decembrie, când va depune jurământul pentru cea mai importantă funcţie în stat, îşi va lua o scurtă vacanţă în Palm Beach, Florida, SUA. Vacanţa preşedintelui va fi cuprisă între 4 şi 11 decembrie.

Unii se întreabă probabil de ce Klaus Iohannis a ales tocmai această destinaţie, iar alţii au dezvoltat o adevărată teorie a conspiraţiei. S-a spus că urmează să se vadă în secret cu Barack Obama, preşedintele SUA, şi cu alţi lideri americani importanţi. Nimic mai fals. Marius Vecerdea, finul preşedintelui, a precizat care este motivul pentru care şi-a ales această destinaţie.

Sibiul are un nou primar după ce Iohannis şi-a prezentat demisia

„Klaus Iohannis merge în Palm Beach aproape în fiecare an, de când este primar. Acolo s-a produs de fapt şi marea apropiere dintre noi. Mai exact, în vara lui 2010, mi-a spus că nu poate să vină la antrenament în următoarele două săptămâni pentru că merge în vacanţă. L-am întrebat unde, iar el mi-a spus scurt: SUA. Din nou, l-am întrebat unde, iar el mi-a spus: Florida. Nici atunci n-a vrut să detalieze şi l-am mai întrebat o dată unde, iar el mi-a spus: Palm Beach. Culmea, acolo trebuia să merg şi eu în aceeaşi zi pentru că soţia mea urma să nască primul nostru copil la o clinică din Palm Beach. I-am spus că nu anulăm orele de tenis şi ne vedem pe teren în SUA. Şi aşa a şi fost. După tenis l-am dus la spital s-o vadă pe fetiţa mea şi atunci l-am pus în faţa faptului împlinit. Eu şi soţia mea, care e de origine slovacă, hotărâsem de mult să botezăm copilul în religia ei, evanghelică, din întâmplarea şi religia lui Iohannis. I-am spus că nu cunoaştem alt naş evanghelic şi nu ne poate refuza. A acceptat şi a botezat-o pe cea mică”, a declarat un apropiat al preşedintelui ales pentru click.ro.

Data depunerii jurământului lui Iohannis naşte dispute în Parlament

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2014
denisa
MUNCA LA DOMICILIU!!!
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
03 dec, 2014
cosmin
castiga
Castiga un cadou frumos de craciun!

http://www.aegondirect.ro/haimosule2014/index.php?ref=41624g

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ