Iohannis, la depunerea mandatului de primar al Sibiului: Românii mi-au dat un mandat mai mare, mai greu

| 02 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi-a luat rămas bun marţi, într-o şedinţă cu consilierii municipali, în care a fost anunţată demisia sa, mărturisind că 'a primit prin voturile românilor, alt mandat, mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu'.

'Este un moment foarte special pentru mine. Este prima dată când intru în şedinţa Consiliului Local, fără eşarfă. Am primit prin voturile românilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu', a spus Klaus Iohannis.

Acesta a mulţumit tuturor colaboratorilor săi, cu care spune că a avut o colaborare foarte bună.

'Am reuşit împreună, Consiliul Local cu mine (...) să transformăm Sibiul. O transformare de durată', a mai spus Klaus Iohannis.

Succesoarea lui în funcţia de primar interimar este Astrid Fodor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
George
Respect...
"Nu există loc oricât de îndepărtat în această lume unde oamenii să nu-şi dorească o Românie a lucrului bine făcut. După ani de dezamăgiri şi nereuşite, le spun astăzi românilor de pretutindeni că vom clădi împreună acel loc în care ne vom bucura să trăim, nu din care vom fi tentaţi să plecăm.

Oricât de greu ar fi, oricât de mult timp ar lua şi mai ales oricâte sacrificii ar cere, vom întări în societatea românească ceea ce este de aşezat, cu viziune, cu calm şi răbdare: legea, încrederea în instituţii, valorile democratice, tradiţiile, toleranţa şi respectul pentru muncă şi carte." (Klaus Iohannis)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ