Adrian Năstase, congresul PSD: Din păcate, unii cred că „reforma” înseamnă să rescrii istoria

| 19 oct, 11:03

Fostul lider al PSD, Adrian Năstase, a comentat pe blog cel mai recent congres al social democraţilor şi ideea care a guvernat adunarea PSD.

"Exista o anumita tentatie a unor lideri PSD de a prelua, periodic, ideea „reformei”. Din pacate, unii cred ca „reforma” inseamna sa rescrii istoria  si sa te ocupi de teme ale trecutului.

Citeşte şi: Zgonea: Ne-am săturat să ni se spună pe nedrept că suntem comuniști

Eu cred ca temele „modernizarii” sunt legate de pericolele si sansele globalizarii, de limitele capitalismului, de disparitia capitalului national, de nevoia de urbanizare a ruralului, de redesenarea sferelor de influentă in zona in care traim, de invadarea zonei serviciilor de hyper-marketuri care, fiecare, „omoară” câte 30 de mici magazine locale, de disparitia industriei, de incapacitatea de a iriga culturile, in timp ce 4-5 mari intermediari străini contolează pretul la cereale. Există solutii? Oricum, ar trebui căutate.

Citeşte şi:  CONGRESUL PSD: Dragnea, validat în funcţia de preşedinte. Zgonea, ales secundul lui Dragnea

Adrian Năstase a ilustrat postarea cu o imagine cu cai, iar comentariul care a însoţit mesajul a fost: Caii din imagine fug pentru ca le e frică de ceva sau pentru că vor să ajungă UNDEVA.  Fiecare poate interpreta cum vrea imaginea alăturată.

PS Mai multi jurnalisti m-au intrebat de ce nu am fost la Congresul PSD. Răspunsul e simplu – nu am fost invitat", a conchis fostul lider PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ