Analistul Radu Magdin, numit consilier onorific în materie de comunicare externă

| 16 dec, 2014

Premierul Victor Ponta l-a numit, marți, pe analistul Radu Magdin, consilier onorific în materie de comunicare externă, acesta urmând să se ocupe de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziționarea României în media europeană și internațională, informează Biroul de presă al Executivului.

"Imaginea României, și a activității guvernamentale, sunt priorități pentru noi în perioada următoare, fiind important ca reformele aflate în curs să contribuie și la schimbarea percepției cu privire la țara noastră. Ne dorim o comunicare reînnoită cu media internațională și o creștere a profilului României la Bruxelles, Washington și în alte capitale europene sau globale", a declarat premierul Victor Ponta, citat în comunicatul difuzat marți dimineața de Biroul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei menționate, Radu Magdin s-a declarat onorat de oferta de a lucra pentru imaginea externă a țării și a Guvernului, "fiind interesat de o cât mai bună reflectare a României și a reușitelor guvernării în media internațională".

"România are nevoie de un PR de țară mult mai bun, este o chestiune de interes național, dincolo de sfera politică", a afirmat Magdin, potrivit aceluiași comunicat.

Sursa citată adaugă că Radu Magdin are 33 de ani, este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat în România la Ministerul de Externe (2004-2005) și la Agerpres (2006-2007); apoi la Bruxelles la Parlamentul European (2007-2010), pentru rețeaua media EurActiv (2010-2011), respectiv pentru Google (2011-2012). Este pasionat de comunicarea politică, face parte din Grupul Liderilor Emergenți NATO (2014) si a fost ales în topul Forbes România al trendsetter-ilor pe anul în curs.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 12:06
seriosu
Surpriză
Nu cred că se poate reforma doar mental un partid , nicidecum unul neocripto-comunist, cu membri îmbogățiți prin baroniade "de cumetrie", până la nivelul de miliardari de carton, struniți de bunicuțe și copiști, mult prea pușcăriabili. Tinerii, chiar supradotați, care împing la o astfel de barcă și-au ales greșit căpitanul și pot eșua întrun banc, în niciun caz aurifer, ci mai curând prost. Ghinion!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ