Argumentul lui Băsescu în campania pentru PMP: Așa vor mușchii mei!

| 05 mai, 2014

Sfidarea lui Băsescu față de români întrece orice limită, cu atât mai mult cu cât acesta este foarte împăcat cu ceea ce face și chiar este mândru că din poziția de președinte poate interveni în lupta politică pentru europarlamentare.

Traian Băsescu continuă să calce în picioare Constituția și legile acestei țări și se încăpățânează să facă campanie fără perdea partidului pe care îl conduce. După episodul de la mare, unde s-a pozat îmbrăcat cu un tricou PMP alături de reprezentanții acestui partid, acțiune care a scandalizat o țară întreagă, acum Băsescu a dus jocul la un alt nivel. Astfel, găsind momentul propice în cadrul unei conferințe de presă, președintele a ținut morțiș să-și promoveze partidul chiar de la Palatul Cotroceni. Mai mult decât atât, acesta s-a arătat ofensat de întrebările jurnaliștilor care, pe bună dreptate, îl întrebau de ce nesocotește Constituția și intră în lupta electorală. Răspunsul lui Băsescu: Așa vor mușchii mei!

Sfidarea lui Băsescu față de români întrece orice limită, cu atât mai mult cu cât acesta este foarte împăcat cu ceea ce face și chiar este mândru că din poziția de președinte poate interveni în lupta politică pentru europarlamentare. Băsescu a mers până acolo încât să pozeze în victima unui Parlament care va ajunge să-i zică cum să se îmbrace în zi de sărbătoare. Ceea ce se pare că nu înțelege președintele, nici după aproape zece ani de stat la Cotroceni, este faptul că indiferent că ești sau nu în timpul liber, tot șeful statului rămâi, ceea ce înseamnă că obligațiile sunt aceleași.

După conferința de presă, Băsescu s-a mutat cu circul la B1TV, televiziune unde jurnaliștii sărută asfaltul pe unde pășește. Ajuns acolo, primele câteva minute a discutat despre situația din Ucraina și a încercat, bineînțeles, să-și justifice lipsa de reacție arătând cu degetul spre Guvern, în condițiile în care el este cel ce amână convocarea CSAT pe tema conflictului de la granița României. După ce a bifat această temă de pe agenda, pentru a nu părea indiferent la tensiunea externă ce planează acum asupra noastră, Băsescu s-a întors la ce-i place mai mult – promovarea PMP. A făcut o trecere în revistă a subiectelor pe care le repetă obsesiv de la începutul campaniei - a enumerat toate calitațile membrilor PMP, le-a transmis românilor că va curge doar lapte și miere în România dacă vor vota PMP, a identificat PSD-UNPR-PC ca fiind dușmanul colectiv și nu a omis nici să vorbească despre necesitatea unei drepte unite și puternice.

Timp de zece ani, Băsescu a făcut ce a vrut, când a vrut și cu cine a vrut, iar acum, spre final de mandat, nu se dezice de acest principiu după care s-a ghidat atâția ani. Printr-un comportament de tipul celui din ultimile zile, Băsescu le amintește românilor de ce a fost suspendat de două ori. Argumentul lui Băsescu în campania pentru PMP - Așa vor mușchii mei! A rămas valabil și în ultimul ceas.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 2014
DDDDD
Ca sa scrii randurile astea banuiesc ca primesti multi bani... pe fondul rosu al ziarului.

Sunt curios daca sunteti platiti la injuratura sau la paragraf?

Apropo, te simti bine cu "jurnalismul" practicat comanda politica ?

Pentru ca nu exista om pe lumea asta care sa aiba numai rele. Iar articolele tale sunt toate de tipul: "X e bou" si atat. Cam reduse intelectual bineinteles, pentru ca orice situatia este putin mai complexa decat "X e bou"... dar ce sa ceri de la tinerii din ziua de astazi. Atat ii duce mintea, atata scriu. Au invatat de la pe la televiziunile AX, ca "X e bou"si repeta si ei ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ