AUGUSTIN ZEGREAN, secretul RUŞINOS al şefului CCR

| 08 mar, 10:48

Președintele Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), Augustin Zegrean, a facut recent un anunt surpriza, dupa ce a aparut pe lista candidatilor din randul carora va fi ales noul judecator trimis de Romania la Curtea Europeana de Justitie.

Judecatorul a spus ca s-a inscris in aceasta cursa, dar a transmis ca inca nu s-a hotarat daca va merge la interviul pe care ar trebui sa-l sustina.

Sub decizia lui Zegrean se ascunde și o dezamăgire: fiul său. Acesta ar vrea sa-i calce pe urme in meseria de jurist. Doar incerca, pentru ca acest lucru nu prea ii reuseste și și-a făcut de râs tatăl, căruia nu-i mai vine să iasă din casă de rușine.

La ultimul examen de intrare in Barou, Tudor Zegrean a picat examenul, fapt ce l-a dezamagit foarte mult pe presedintele Curtii Constitutionale, care avea pretentii mari de la fiul sau.

Zegrean a fost protagonistul unui scandal, dupa ce in presa a fost dezvaluit faptul ca acesta si-a modificat pensia la scurt timp dupa ce a fost numit in functia de presedinte.Mai intai s-ar fi pensionat pe caz de hanidap, iar apoi de la o pensie care i se cuvenea de doar 1300 lei, Zegrean a devenit un pensionar de lux, cu o pensie de serviciu de 10.700 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ