B1 TV recunoaște că a luat bani de la MARIAN VANGHELIE

| 13 mar, 20:56

Procurorii DNA acuză că B1 TV a primit 200.000 de euro de la Marian Vanghelie, printr-o firmă. B1 TV recunoaște că a primit banii, dar spune că totul a fost legal.

"Ca urmare a informaţiilor oferite presei de către DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem următoarele precizări.

Societatea Premier Palace SRL a încheiat în anul 2012 un contract de prestări servicii publicitare cu B1 TV Channel SRL în valoare de 150.000 Euro+TVA, în baza căruia au fost difuzate pe postul de televiziune B1 TV spoturi şi reportaje publicitare în perioada mai 2012-februarie 2013.

Citeşte şi: CARACATIŢA ŞPĂGII primite de Vanghelie: la cine au ajuns o parte din bani şi cum se închideau ochii

Aşa cum se întâmplă în cazul tuturor contractelor de publicitate încheiate de B1 TV, aceste difuzări s-au făcut în baza unor mediaplan-uri aprobate de client şi care au fost respectate întocmai, dovadă fiind şi monitorizările care atestă executarea de către B1 TV Channel SRL a tuturor condiţiilor contractuale agreate între părţi.

Contractul de publicitate, mediaplan-urile de difuzare a materialelor publicitare, factura emisă pentru serviciile prestate sunt documente care atestă într-o transparenţă totală legalitatea acestei tranzacţii comerciale", anunţă televiziunea de ştiri.

La solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, Premier Palace SRL a încheiat contracte de publicitate în valoare de aproximativ 200.000 de euro în favoarea societăţii B1 TV Channel SRL (operatorul postului de televiziune B1 TV)", se mai spune în documentul procurorilor.

Jurnalista Sorina Matei a prezentat, vineri, în cadrul emisiunii ”Aktualitatea Românească”,  difuzată de B1 TV, contractul dintre firma lui Marian Vanghelie și postul de televiziune, după informația apărută în presă din referatul procurorilor DNA conform căreia primarul Sectorului 5 ar fi „finanțat două televiziuni”.

Contractul prevede difuzarea unor spoturi publicitare, conform documentului prezentat.

„Avem factura și acest contract care este din 3 mai 2012 între B1Tv și această companie, este un contract de publicitate privind difuzarea unor spoturi. Factura este în lei (..) 668.805 de lei, valoare TVA 160513, 20 lei, iar în total, 829.318 RON”. Ultima pagina din contract este PREMIER PALACE SRL, Dumitru Marian - administrator", a precizat Sorina Matei.





Sorina Matei a prezentat contractul la care fac referire procurorii DNA în cazul Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ