Băsescu: Încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, altfel e imoral

| 20 aug, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că încă speră că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, adăugând că este de "o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta".

"Eu încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă şi nu este o ameninţare, dar cred că este de o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta", a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

El a menţionat că "nu e nimic de dispreţuit, dar trebuie spus".

Întrebat dacă sunt aspecte care, odată făcute publice, ar putea duce la retragerea candidaturii acelor candidaţi, Traian Băsescu a răspuns: "Vreţi să fiu sincer? Cred că nu , dacă o face înainte să intre în cursa prezidenţială".

Preşedintele a menţionat că ar fi "necinstit" ca aceste informaţii să fie făcute publice de altcineva: "Cinstit ar fi candidatul să spună: Uite, am omis în CV-ul meu acest lucru, îl fac public, nu e nicio problemă".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ