Cadou inedit pentru preşedintele Klaus Iohannis de la prinţul Paul

| 30 dec, 2014

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au comandat o copie a Palatului Cotroceni din ciocolată pe care vor să i-l dea cadou preşedintelui Klaus Iohannis. Cadoul dulce cântăreşte 25 de kilograme şi a fost făcut de cofetari din Gorj ce au avut nevoie de 3 zile să-l realizeze. Palatul din ciocolată costă peste o mie de euro.

Cuplului princiar i-a venit această idee după ce au gustat din pralinele făcute la o fabrică de ciocolată din Gorj pe care a deschis-o un belgian.

Replica din ciocolată a Palatului Cotroceni este destul de costisitoare deoarece un kilogram din ciocolata folosită costă 180 de lei, asta însemnând că edificiul din ciocolată costă 1.000 de euro fără a pune la socoteală manopera.

Paul şi Lia vor să-i remită preşedintelui cadoul personal, cel mai probabil la începutul lunii ianuarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ