Cât costă cel mai scump apartament în Bucureşti

| 14 feb, 2014

Cele mai scumpe apartamente disponibile spre vânzare în marile oraşe ale ţării sunt, de regulă, unităţi locative nou-construite, iar preţurile pornesc de la puţin peste 200.000 de euro (în Iaşi) şi ajung până la două milioane de euro (în Capitală), conform unui studiu al portalului Imobiliare.ro.

În Capitală, pentru un penthouse tip duplex situat în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău se cere un preţ de două milioane de euro. Pe locul al doilea în clasament se situează tot un penthouse din zona Herăstrău, disponibil, însă, pentru 1,65 milioane de euro.

Tot în zona de nord a Capitalei, un penthouse finalizat anul trecut are un preţ cerut de 1,6 milioane de euro. Situat la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje, un apartament cu vedere spre lacul Floreasca, dar şi spre parcul Herăstrău, poate fi achiziţionat cu 1,5 milioane de euro.

În Braşov, cel mai scump apartament scos la vânzare este un penthouse de tip triplex, listat pe imobiliare.ro, la un preţ de 600.000 de euro. La ultimul etaj al ansamblului Europe Residence, pentru un apartament de 300 de metri pătraţi utili, se cere 399.000 de euro.

Cel mai scump apartament din Constanţa are un preţ cerut de 390.000 de euro. Acesta dispune de o suprafaţă de 180 de metri pătraţi şi este situat la etajul opt al unui imobil amplasat în zona Faleză Nord, cu vedere la mare.

În Cluj-Napoca, un apartament nou construit cu cinci camere, cu suprafaţă utilă de 250 de metri pătraţi, este scos la vânzare pentru 300.000 de euro. În zona centrală a oraşului, un apartament cu cinci camere, situat la etajul superior al unei vile finalizate în anul 2008, are un preţ cerut de 290.000 de euro.

În Timişoara, proprietarul unui penthouse tip duplex, nou-construit, cere 330.000 de euro. Apartamentul are patru camere şi o suprafaţă utilă de 220 de metri pătraţi, la care se adaugă două terase cu o suprafaţă cumulată de 170 de metri pătraţi.

În Iaşi, un apartament tip duplex construit în anul 2006, cu o suprafaţă utilă de 200 de metri pătraţi, are un preţ cerut de 220.000 de euro, iar în zona Copou, un penthouse situat într-un bloc ridicat în anul 2008, cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, este scos la vânzare pentru 215.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ