Cătălin Predoiu: Ponta a pierdut sprijinul partidului și controlul Guvernului

| 18 oct, 18:09

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a susținut duminică, la o conferință de presă, că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu sunt relații de amiciție sau colegialitate și că, probabil, în perioada următoare vom asista la "probe politice" ale raporturile reale dintre cei doi.

Premierul din umbră al PNL a reafirmat cu această ocazie că Guvernul Victor Ponta "nu este funcțional" iar "Ponta a pierdut sprijinul partidului și controlul Guvernului".

"Administrația nu mai funcționează, premierul României nu e primit nicăieri în lumea civilizată pentru că în PSD au loc lupte de putere. Aceasta este adevărata față și modernitate a PSD. Modernitatea constă că nu își mai adresează deschis atacurile și zâmbesc publicului, își rezolvă lupta de putere, lupta pentru avantajele de a fi conectat la bugetul public în culise. Asta e semnificația schimbului de replici dintre Ponta și Dragnea", a declarat Predoiu, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Victor Ponta: Liviu Dragnea ştie că are MANDATUL meu de premier pe MASĂ

În opinia sa, Liviu Dragnea ar trebui "să retragă mâine sprijinul politic pentru Guvernul Victor Ponta și poimâne să își dea demisia amândoi din politică.

"Este imposibil, pentru că PSD are în ADN-ul său politic totalitarismul într-o formă coafată. Adresarea lui Liviu Dragnea către oamenii care muncesc, oamenii care creează valori, către intelectuali este una fățarnică. (...) Este clar că avem de-a face cu o ipocrizie a șefilor PSD, nu este vorba despre o stângă modernă, reformată, este vorba de un socialism de caviar. (...) Liderii PSD sunt cei care afișează o imagine de pantofi rupți în talpă în timp ce își desfășoară vacanțele prin Brazilia, Dubai sau alte locuri în care trebuie să ajungi cu un bilet de avion pe care un om normal din România nu și-l poate permite pentru el sau cineva din familia lui (...)", a mai declarat Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ