Victor Ponta: Liviu Dragnea ştie că are MANDATUL meu de premier pe MASĂ

| 18 oct, 12:29

Victor Ponta a anunțat în fața social democraților "Liviu Dragnea ştie din prima zi" că are mandatul său de premier "pe masă".

Victor Ponta a anunţat, în faţa celor peste 4.000 de delegaţi la Congres, că nu mai este interesat de o funcţie de conducere în PSD.

"Am considerat, am vorbit cu Liviu Dragnea si cu alti prieteni, ca daca as demisioana din functia de prim ministru ca sa vina un Guvern ... al altcuiva, ar fi o tradare a dumneavoastra pentru ca functia de prim ministru este a dumneavoastra, a noastra, a tuturor, a votantilor nostri si a celor care cred ca s-au batut si ne-am batut pentru ceva corect.

Liviu Dragnea stie foarte bine, din prima zi, că are mandatul meu de prim ministru pe masa. Sunt convins ca il va folosi spre binele nostru si al tuturor. Deocamdata mergem, guvernam bine si putem sa facem si in 2016 o multime de lucruri bine care sa arate ca doar PSD, UNPR, ALDE pot sa guverneze bine Romania.", a declarat Victor Ponta, conform RomâniaTV.net.

"Glumeam cu Liviu,  doar cu el mai pot să glumesc, Crin nu mai este, din păcate, glumeam că doar PSD poate să treacă  o moţiune de cenzură, nimeni altcineva. Aşa că să îmi spuneţi când este momentul, să ne pregătim, dacă este cazul că noi ştim să trecem moţiuni de cenzură.

După ce îmi termin mandatul de prim-ministru, voi face anumite schimări în viaţa mea. Nu voi mai fi in conducerea partidului, dar o să fiu activ. In definitiv am văzut că şi tara se poate conduce de pe Facebook. Pot să fiu si eu activ în PSD de pe Facebook, nu? Nu e o problemă asta", a mai spus Ponta.

" Vreau să mă implic în continuare în ceea ce doar PSD face cu adevărat, și anume o dezbatere ideologică ce stă la baza unei guvernări, ce stă la baza unui plan pentru dezvoltarea României și aici o să apară o mică dezbatere. Domnul Iliescu spunea că partidul trebuie să meargă mai la stânga. Se întâlnește în mod ciudat, neașteptat în această solicitare cu Vasile Dâncu, care zice tot așa — mai la stânga. Eu o să fiu alături de Adrian Năstase și o să spun că trebuie să fim mai la centru, pentru că suntem partidul care reprezintă cei mai mulți cetățeni din România", a afirmat Ponta duminică la Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Zi marcantă pentru PSD. Social-democraţii îşi aleg noua conducere. Dragnea: "Sper să nu mai văd bileţele prin sală"

El a adăugat că vrea ca tot mai mulți dintre românii care au avut și au probleme în viața de zi să fie duși către "o masă medie", să fie cetățeni care pot să-și asigure traiul, să muncească corect, să-și plătească taxele și să creeze bunăstare.

"Am arătat în toți acești ani ca prim-ministru că întâi trebuie să producem bunăstare, prosperitate ca după aceea să putem să arătăm solidaritate și oportunități egale, altfel nu se poate, nu poți să împarți sărăcia", a precizat Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: De la viitorul președinte executiv am așteptările pe care le-a avut Victor Ponta de la mine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 18:02
mihail30
Simplu de utilizat !
Colaborare cu contract de comision! Avem nevoie urgent de persoane extrem de serioase, pentru lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Cerinte: disponibilitate la studiu, varsta minima de 18 ani, cunostinte de navigare pe internet, folosirea emailului, lucru cu documente word si pdf. Oferim instruire gratuita si pas cu pas. Numai cei foarte seriosi pot sa ceara detalii mai multe la adresa de email:

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ