Liviu Dragnea: PSD susţine rămânerea partidului la guvernare, "cu Victor Ponta premier"

| 18 oct, 13:59

Liviu Dragnea a precizat, duminică, la Congresul PSD,  că noua conducere a PSD susţine rămânerea partidului la guvernare, "cu Victor Ponta premier". Dragnea i-a adresat un mesaj lui Ponta, în contextul în care acesta şi-a anunţat pe Facebook retragerea de la şefia PSD: "Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!"

Liviu Dragnea a fost validat, duminică, președinte al PSD, cu unanimitate de voturi, iar în discursul susţinut în faţa delegaţilor a avut un mesaj pentru Victor Ponta.

Citeşte şi:  "Zi marcantă pentru PSD. Social-democraţii îşi aleg noua conducere. Dragnea: "Sper să nu mai văd bileţele prin sală"

"Am dus PSD la guvernare. Da, noi stim sa depunem o motiune de cenzură care să treacă. Am reusit cu tine, prim-ministru, sa facem mult bine pentru romani. Dar, Victor, stii ca sunt unele obiective şi dorinţe ale noastre pe care nu le-am dus la capat, deocamdata. Dar să ştii că eu vreau sa merg mai departe si vreau sa fii langa mine, asa cum eu am fost langa tine. Vreau să îti multumesc pentru modul in care conduci Guvernul Romaniei. (...)

Noua conducere a PSD va susţine cu aceeaşi forţă rămânearea PSD la guvernare. (...) Cu Victor Ponta, normal. Dar sa vrea sa ramana... (Către Ponta): Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!", a spus Dragnea.

Acesta a adăugat că PSD trebuie însă să privească și "dincolo de mandatul acestui guvern" și să contureze un plan de dezvoltare a României în următorii 25 de ani.

"Trebuie să privim și dincolo de mandatul acestui guvern. După 25 de ani, România nu are un plan de dezvoltare, un plan pentru următorii 25 de ani. (...) Ne trebuie un plan care să depășească alegerile și doleanțele partidelor, un plan care să aducă bunăstare pentru toți, indiferent dacă suntem tineri sau bătrâni, de la țară sau de la oraș, bogați sau săraci. Niciun partid din România, indiferent dacă este de stânga sau de dreapta, nu poate să ignore discrepanțele sociale dramatice provocate de o dezvoltare inegală a țării", a susținut Liviu Dragnea.

Acesta a ținut să sublinieze faptul că, în opinia sa, Opoziția nu reușește să înțeleagă că social-democrații își doresc ca fiecare român să aibă o șansă la o viață prosperă.

"Este foarte bine că sunt români care au, dar sunt prea mulți cei care nu au, iar datoria noastră este să îi încurajăm pe cei care au, dar să găsim soluții și pentru cei care nu au. (...) Ceea ce dreapta nu reușește să înțeleagă este că noi nu vrem să dăm de pomană, dar vrem să dăm o șansă fiecărui om", a menționat acesta.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 19:56
albanic
Cu alte cuvinte : La vremuri noi....tot noi ...comunistii si securisti , o adunatura ipocrita bazata pe hotie si coruptie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ