Dragnea despre declaraţia lui Sturzu: Fiecare își face campanie așa cum crede de cuviință

| 18 oct, 18:04

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că nu îl va sancționa pe liderul TSD, Mihai Sturzu, care a cerut invalidarea rezultatelor alegerilor pentru funcția de președinte al partidului pe motiv că a fost un singur candidat.

Întrebat dacă Sturzu riscă o sancțiune pentru solicitarea sa, Dragnea a negat.

"Îmi pare rău că nu l-am văzut, pentru că eram afară. Mi-a spus cineva. Fiecare alege să își facă propria campanie așa cum crede de cuviință", a spus duminică liderul PSD, adăugând că "nici măcar" nu s-a simțit ofensat de propunerea lui Sturzu.

Citeşte şi:  Liderul TSD, Mihai Sturzu: Să nu validăm alegerile de săptămâna trecută. Am valida COMUNIŞTII"

Mihai Sturzu, candidat la funcția de vicepreședinte PSD, le-a propus delegaților la Congresul extraordinar al social-democraților să nu valideze rezultatele alegerilor pentru funcția de președinte al partidului, câștigată de Liviu Dragnea, argumentând faptul că a fost "un singur candidat", PSD având posibilitatea de a oferi cel puțin doi candidați pentru poziția de lider.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ