Deputatul Mihai Sturzu, PSD: Am primit oferte de la toate partidele. Chiar şi de la UNPR

| 20 oct, 23:44

Deputatul PSD Mihai Sturzu, liderul TSD, cel care a criticat conducerea PSD la Congresul de duminică în care a cerut să nu fie validate alegerile prin care Liviu Dragnea a devenit preşedinte, a declarat marţi că rămâne în partid, deşi a primit oferte de la toate partidele, inclusiv de la UNPR, transmite RomaniaTv.

Întrebat dacă UNPR i-a făcut o ofertă, Mihai Sturzu a răspuns că a fost invitat de toate partidele să li se alăture.

"Rămân în PSD atâta timp cât PSD va avea nevoie de mine. Nu renunţ la principiile de stânga. (...) Dacă stau să mă gândesc, şi de la UNPR au fost câţiva deputaţi care m-au invitat. Nu mă duc nicăieri. Cam toate partidele, cred, în afară de UDMR", a precizat Mihai Sturzu.

Deputatul i-a răspuns şi jurnalistului Moise Guran, cel care scria pe blogul său că mişcarea de "disidenţă" a lui Sturzu face parte dintr-o strategie a lui Victor Ponta şi că acesta este manipulat de premier.

Sturzu a anunţat că rămâne în PSD pentru a încerca modernizarea partidului şi că a lansat o platformă de sâanga, numită LES România - libertate, echitate şi solidaritate.

Deputatul PSD l-a atacat şi pe Valeriu Zgonea în declaratia sa, pe care l-a numit "al doilea lider maxim" al partidului, făcând referire la discursul acestuia în care a afirmat că are un "sentiment de fatigue".

Declaratia vine in contextul in care secretarul general al Tineretului Social Democrat a transmis un comunicat de presă iî care avertizeaza ca Sturzu nu reprezinta TSD in iesirile din ultimele zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ