Liderul TSD, Mihai Sturzu, NU a fost lăsat să intre în curtea PSD

| 19 oct, 13:41

Liderul TSD Mihai Sturzu nu a fost lăsat, luni, să intre în curtea PSD. După discursul de duminică de la Congres, Sturzu a avut parte de o surpriză neplăcută la sediul partidului din Kiseleff, unde noua conducere a partidului s-a întrunit în şedinţă: portarul l-a oprit pe motiv că numai membrii BPN au acces la şedinţă.

Liderul tineretului social-democrat, Mihai Sturzu, a venit la sediul partidului în jurul orei 11.00, însă a fost oprit la poartă, unde a discutat câteva minute cu portarul, înainte de a i se permite accesul.

"Mi se pare revoltător. Domnul portar m-a oprit, a spus că n-am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului (Permanent Naţional - n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt preşedintele TSD, prin Statut încă cu drept de vot în BPN. Orice membru PSD trebuie să intre în sediul partidului", a spus Sturzu, subliniind că are dreptul să participe la aceste şedinţe ca lider al tinerilor social-democraţi.

Citeşte şi:   Liderul TSD, Mihai Sturzu: Să nu validăm alegerile de săptămâna trecută. Am valida COMUNIŞTII"

Întrebat dacă va fi sancţionat pentru discursul său de duminică, de la Congres, în care a criticat dur conducerea partidului, Sturzu a răpuns: "Văd că deja nu mă mai lasă să intru în partid. Ce sancţiuni... (...) Dacă a spune adevărul, pe care l-au şi votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenţi ieri, înseamnă că e o atitudine prea curajoasă, eu abia aştept să aflu astăzi. Nu este posibil să nu te lase în sediul partidului. Urmează să dăm afară pe toată lumea din partid. Nu e OK", a declarat Sturzu, conform RomâniaTV.net.

"Eu vin la şedinţele astea pentru că sunt membru al partidului, membru al BPN. Acum că nu am voie în curtea partidului mi se pare absolut incredibil. Tremur de emoţii. Nu tin minte în viaţa asta să-mi fie interzis accesul undeva nici când eram copil de 5 ani. De obicei intram şi parcam aici. Dacă nu am voie la sedinţă, mă intorc si stau de vorbă cu voi. Nu mă tem de o excludere", le-a mai spus Mihai Sturzu jurnaliştilor.

La scurt timp, Sturzu a anunţat pe Facebook: "Acum 10 minute tocmai mi s-a interzis accesul la ședința BPN a PSD din Kiseleff. A început modernizarea partidului. "

După şedinţa BPN, Sturzu a spus că "incidentul de la poartă a fost o greşeală umană, tehnică" şi a precizat că i s-a reproşat faptul că discursul de la Congres a fost o greşeală.

Mihai Sturzu a ţinut un discurs, duminică, la Congres, în care a cerut anularea alegerilor pentru şefia PSD, spunând că validarea unuiscrutin cu un candidat unic înseamnă comunism.

Tag-uri: mihai sturzu, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 15:00
Cristian Stan
de ce nu a incercat sa zboare?
19 oct, 15:20
Cucul Singuratic
sturzu,cucu,mutu...
"Le-am spus ca daca vor fi oameni rezonabili va fi bine pentru ei si in partid (...) Altfel fiecare pasare pe limba ei piere", a precizat liderul PSD.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ