Elena Udrea DEZVĂLUIE cine se ascunde în spatele lui Dragnea: Un grup ocult de generali

| 18 oct, 15:38

Elena Udrea, trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, a făcut o analiză a congresului PSD și constată că ascensiunea fulminantă a celui care a preluat Ministerul Dezvoltării după ea nu este tocmai curată. Fostul ministru sugerează că în spatele lui Liviu Dragnea stau un grup ocult de generali.

"Alegerile la PSD imi dau prilejul unei analize argument la ceea ce am tot spus in diverse forme in ultimul timp, unele atat de direct neinspirate incat m-au dus direct in puscarie. Si anume, ca cineva isi aroga reforma clasei politice prin scoaterea marilor corupti din prim planul scenei publice. In realitate vorbim despre preluarea puterii de la politicieni prin inlaturarea celor care se opun, de catre un grup ocult de generali, folosind instiutii ale justitiei si marota anticoruptiei.

Cum altfel se explica revenirea fulminanta a lui Liviu Dragnea, unul dintre cei pentru care s-a inventat titulatura de "baron local", in doar trei luni, de la demisia din guvern ca urmare a unei condamnari in prima instanta pana la preluarea sefiei PSD cu misiunea asumata de a reforma urmasul partidului comunist!!!???

Citeşte şi:  "Zi marcantă pentru PSD. Social-democraţii îşi aleg noua conducere. Dragnea: "Sper să nu mai văd bileţele prin sală"

Nu aud niciun cuvant de la "deontologii presei", jurnalistii cu epoleti care ma faceau praf pe vremea cand Comisia Europeana verifica cum de firma Tel Drum castiga toate contractele pe fonduri UE de la MDRT licitate de CJ Teleorman, condus atunci de Liviu Dragnea.

Daca Dragnea a furat sau nu, cu Tel Drum sau altfel, nu este treaba mea ci a DNA-ului. Dar tocmai aici este problema. Ca niciodata nu a fost nici macar anchetat, in timp ce mie mi-au facut si imi fac in continuare zeci de dosare. Credeti cumva ca practicile generalizate in Romania de a lua comision de la firmele care castiga bani lucrand cu statul, nu au existat fix la CJ Teleorman? Ori credeti ca, atat cat or fi fost in Ministerul Dezvoltarii, au disparut cand a ajuns acolo ministru domnul Dragnea?

Daca DNA-ul verifica firmele care au lucrat in 2010-2011 cu MDRT, le-ar putea verifica si pe cele de pana si dupa ce nu am fost eu ministru si, va asigur ca sunt fix aceleasi companii, pe care acolo le-am gasit si acolo le-am lasat!
Daca nu o face, am toate motivele sa cred ca sunt tinta, unul din politicienii incomozi care trebuie inlaturat prin executarea pe "altarul anticoruptiei".

In timp ce politicieni din categoria celor pentru care s-a infiintat DNA-ul cu mai mult de zece ani in urma, sunt acum prezentati ca noua clasa politica, reformata si incoruptibila", scrie Udrea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 15:14
adi
ce are daragnea cu Gala Bute,.....
Astea sint "armele"cu care se lupta madama...in procesul Gala Bute, .....niste speculatii facute la recomandarea basino su lui care oricum nu au legatura cu Gala Bute,
18 oct, 18:03
mihail30
Simplu de utilizat !
Colaborare cu contract de comision! Avem nevoie urgent de persoane extrem de serioase, pentru lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Cerinte: disponibilitate la studiu, varsta minima de 18 ani, cunostinte de navigare pe internet, folosirea emailului, lucru cu documente word si pdf. Oferim instruire gratuita si pas cu pas. Numai cei foarte seriosi pot sa ceara detalii mai multe la adresa de email:

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ