Mama FNI o critică pe Udrea: "Se VAITĂ tot timpul"

| 17 oct, 12:08

Ioana Maria Vlas a vorbit despre problemele pe care Elena Udrea le are cu justiţia, într-un interviu acordat România TV. Mama FNI o sfătuieşte pe fosta blondă de la Cotroceni să nu se mai plângă de condiţiile din arest şi să-şi asume responsabilitatea pentru propriile fapte.

După ce sute de mii de români au fost ţepuiţi prin cel mai mare joc piramidal care a fost organizat vreodată în România, "mama FNI" s-a retras într-un sat din Sibiu. Asta după ce a stat 5 ani în puşcărie. Recent, fosta condamnată a vorbit despre cazul Elenei Udrea.

"Trebuie să înţeleagă Udrea, ca şi orice cetăţean, că dura lex, sed lex. Adică legea e dură dar trebuie să te supui ei. Şi pe de altă parte ca orice cetăţean român este egal în faţa legii şi trebuie să răspundă pentru faptele sale . Cu Băsescu sau fără Udrea, trebuie să răspundă pentru ce a făcut în faţa legii şi cei care se vor exprima cu privire la aceste fapte vor fi judecătorii aşa că nu are decât să aştepte ca judecatorii sa o judece. Udrea se plânge degeaba pentru că în arest există reguli şi trebuiesc urmate, Udrea, ne Udrea. N-au fost nici pentru ea făcute, nici pentru alţii, sunt regulamente de ordine interioara pe care tre' să le urmezi.

Doamna ar trebui să se gândească că alţii au fost inaintea ei acolo şi alţii după şi nu am auzit pe nimeni să se plângă atât de fantastic. Eu am stat 5 ani. M-aţi auzit plangându-mă? Nu este chestie de bun simţ şi responsabilitate, daca eşti vinovat de ceva fă bine şi asumă-ţi responsabilitatea şi trage până la capăt pedeapsa pe care o meriţi. Facem prea mult caz de această persoană. La Târgşor există condiţii mai bune decât la arest şi sunt oameni care aşteaptă de la cei închişi să le răsplătească respectul cu care sunt trataţi. Doamna Udrea ar face bine să se gândască să se apere, nu să se vaite tot timpul. Mie chestiunea asta nu-mi place", a declarat Ioana Maria Vas pentru România TV.

Citeşte mai multe pe RomaniaTV.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 14:03
c.e.
Am ajuns sa aflam si parerile unei hoate patentate?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ