PERCHEZIȚII în Suceava și Iași într-un dosar care vizează fapte de corupţie

| 21 oct, 10:35

Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţa 10 percheziţii în judeţele Iaşi şi Suceava, într-un dosar care vizează fapte de corupţie din perioada 2014-2015. Potrivit unor surse juridice, ancheta în vizează pe judecătorul Dan Anton, de la Curtea de Apel Iaşi, o procuroare, o avocată şi mai mulţi oameni de afaceri.

Potrivit surselor, judecătorul Dan Anton ar fi suspectat de trafic de influenţă pentru rezolvarea unui dosar, procurorii efectuând percheziţii şi la domiciliul său.

Judecătorul Dan Anton de la Curtea de Apel Iaşi a mai fost audiat la DIICOT Iaşi, în luna iunie a acestui an, fiind suspectat că ar fi primit promisiunea sumei de 200.000 de lei pentru a admite o contestaţie în anulare.

Alături de acesta au mai fost audiaţi mai mulţi avocaţi, între care şi decanul Baroului, Marius Striblea, în calitate de martori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ