Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE privind cererea de ARESTARE a Elenei Udrea

| 20 oct, 18:29

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a declarat sprijinul pentru Elena Udrea, care a primit o nouă cerere de arestare din partea DNA.

Într-o declaraţie de presă, Băsescu a afirmat că e convins că Elena Udrea va avea argumente în instanţă şi că nu se simte vizat în acest dosar.

„O văd ca o cerere şi sunt convins că Elena Udrea va avea argumente în instanţă. Eu nu mă simt vizat de niciun dosar pentru că ştiu sigur că în activitatea mea nu au existat ilegalităţi. Am convingerea că Udrea nu a făcut nicio înţelegere cu „băieţii deştepţi” pentru că în guvernul Emil Boc a existat o adevărată vânătoare a băieţilor deştepţi”, a afirmat fostul şef al statului.

Citeste si: Tolontan: Purtătorul de cuvânt al SRI a negociat un contract de 10.000 de euro cu Elena Udrea în campania electorală

DNA cere din nou arestarea Elenei Udrea, aceasta fiind acuzată, într-un nou dosar, de luare de mită, trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ori încheierea de tranzacţii financiare, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ