Valeriu Zgonea: Eu cred în proiectul lui Liviu Dragnea și cred în proiectul social-democrației românești

| 18 oct, 11:46

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că el crede în proiectul lui Liviu Dragnea, proiect pe care președintele PSD îl va prezenta duminică la Congresului PSD, potrivit Agerpres.

"Eu cred în proiectul lui Liviu Dragnea și cred în proiectul social-democrației românești. România este importantă pentru noi, proiectul pe care noi azi îl prezentăm prin vocea președintelui este important. Funcțiile nu sunt întotdeauna importante", a spus Zgonea înainte de începerea Congresului extraordinar al PSD.

El a adăugat că este "același om loial" pe care se poate baza președintele partidului și îi place întotdeauna să facă echipă cu cei din PSD care cred că România merită o guvernare așa cum partidul a arătat în ultimii trei ani.

La Congres, social-democrații își vor alege noul Birou Permanent Național și îl vor valida pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului.

Pentru funcția de președinte executiv s-au înscris în cursă președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și fostul ministru Constantin Niță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ