Ponta: Partidele din opoziție așteaptă să-i aducă la putere DNA, nu oamenii

| 18 oct, 12:55

PSD are un mare avantaj în acest moment. Nu există opoziție în sens politic, iar singurul adversar rămâne Traian Băsescu, dar acesta poate fi oricum învins, a susținut Victor Ponta la Congresul PSD.

"Am încercat ca premier să producem prosperitate pentru ca apoi să aducem solidaritate și oportunități egale. Invers nu se poate.  Nu poți împărți sărăcia.

Acesta a fost fundamentul ideologic la creării USL. Politici de sânga, de centru, uneori și liberale pentru a reduce decalajul față de Europa, pentru a crea bunăstare și apoi să sprijinim educația, sănătatea, și alte domenii.

Citeşte şi:  Victor Ponta: Liviu Dragnea ştie că are MANDATUL meu de premier pe MASĂ

Avem și o mare oportunitate: nu există opoziție în sens politic și ideologic. Ei doar combină măsurile populistie de extremă- stânga cu legea junglei, preluând discursurile de la Băsescu și așteptând să-i aducă la putere PPE, DNA, nu oamenii.

PSD trebuie să aibă un rol nu doar pe stângă, ci pentru toată societatea. Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar așa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem și de acum încolo”, a spus Victor Ponta în faţa social democraţilor.

Tag-uri: usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ