Liviu Dragnea: Nu va fi remaniere guvernamentală

| 16 oct, 18:37

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat vineri că nu va fi făcută o remaniere guvernamentală săptămâna viitoare şi a precizat că acest subiect nu a fost discutat nici cu premierul Victor Ponta şi nici în coaliţie.

Întrebat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, dacă se pregăteşte o remaniere săptămâna viitoare, Dragnea a negat.

"Răspunsul este nu. Am spus-o la toate televiziunile, am spus-o la toate ieşirile mele publice, nici eu, nici premierul Victor Ponta n-am avut vreo discuţie între noi despre vreo posibilă remaniere. N-am avut discuţii nici în coaliţie. Cine lansează aceste zvonuri şi de ce nu ştiu şi sincer nu mă interesează foarte mult", a declarat Dragnea.

Totodată, Dragnea a spus că au avut "rezultate bune" criticile pe care le-a adus în urmă cu câteva luni vizavi de activitatea unor miniştri.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: PSD nu-i retrage sprijinul politic lui Ponta. Nu există nicio intenţie de remaniere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ