Liviu Dragnea, despre preluarea funcţiei de PREMIER

| 16 oct, 09:35

Liviu Dragnea nu a stat prea mult pe ganduri cand a fost vorba sa clarifice un  zvon: acela ca ar urma sa ajunga, la anul, la Palatul Victoria.

Liviu Dragnea a sustinut, joi seara, la Romania Tv, ca nici macar nu isi pune problema sa ocupe o astfel de functie, pentru ca prioritatea sa ar constitui-o conducerea partidului, respectiv postura in care a fost votat la finele saptamanii trecute, la alegerile interne, la care a obtinut 97% din voturile pesedistilor.

Asadar, in momentul in care a fost intrebat in privinta proiectelor pe care le are, pentru anul viitor, Dragnea a pus accent pe activitatea de la PSD.

“Sper sa fiu in continuare in fruntea partidului. Nu vreau sa intru in Guvern. Nu vreau sa fiu sub nici o forma premier (…) Consider ca daca mergi in Guvern, te ocupi mai putin de partid”, a tinut sa precizeze social-democratul a carui alegere in fruntea PSD-ului urmeaza sa fie validata la Congresul de duminica.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: PSD nu-i retrage sprijinul politic lui Ponta. Nu există nicio intenţie de remaniere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 14:16
dan
oferta
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ