Traian Băsescu, mesaj IMPORTANT pentru Klaus Iohannis şi Victor Ponta

| 16 oct, 22:05

Fostul președinte Traian Băsescu le adresează un mesaj important lui Klaus Iohannis și Victor Ponta. El le cere președintelui și premierului să refuze cotele obligatorii de refugiați. Băsescu spune că cei doi trebuie să facă asta dacă au o minimă demnitate și respect pentru interesele României.

”Domnule Iohannis, domnule Ponta,

Am văzut concluziile Consiliului European din 15 octombrie. Vă cer public să anunţaţi că România nu primeşte niciun refugiat, niciun migrant pe criteriul cotelor. Asta dacă aveţi o minimă demnitate şi respect pentru interesele României.”, e mesajul lui Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 21:01
serban
puct de vedere
Basescule tu nici nu stii cat de mic incepi sa fii,ai mare dreptate dar ai fost um mare ....lumea nu vrea nici sa auda de tine si de ideile tale,esti un om fara valoarede ce ai scos COMUNISMUL in afara legi,acum fugi la PUTIN,crezi ca ti-ai gasit fraieru cum i-ai fraierit pe cei din parlamentul european,nu esti a lui PUTIN,eventual presu lui
17 oct, 12:15
TOV.VOROSILOV,DIN PARIS
MASAJ IMPORTANT PENTRU BASINESCU
ASCUNDE-TE IN CLOSETUL LU UDREA DIN FLESCOIESTI!!!!.VIN 100 DE BOMBE
PLINE DE CACAT, SA-TI CADA IN GURA STRAMBA SI STIRBA.FUGI,TRADATORULE
DE ROMANIA.VIN ISLAMICII PESTE OCHII TAI BELITI.BOULE SI TAMPITULE CHIOR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ