INCREDIBIL! Dan Mihalache a dormit buştean în faţa delegaţiei Serbiei FOTO

| 20 oct, 08:12

Chiar şi pe cei mai puternici bărbaţi de stat îi ajunge, la un moment dat, oboseala. Imaginile alăturate stau mărturie că până şi Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, mai doarme, din când în când.

Update. Șeful cancelariei prezidențiale a încercat să explice imaginile apărute în presă. Din păcate pentru Dan Mihalache se aplică o celebră zicală din presă: "O imagine bună face cât o mie de cuvinte".

''Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre preşedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră.

De altfel cine se uită la poza vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor român'', a declarat Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită oficială în Republica Serbia. Printre numeroasele întrevederi din capitala Belgrad se numără şi o întâlnire cu preşedintele Serbiei, Tomislav Nikolic. Au participat aproximativ 20 de oameni, consilieri ai celor doi preşedinţi. Printre ei şi Sorin Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale.

Politicianul de 44 de ani este mâna dreaptă a preşedintelui Klaus Iohannis şi considerat de către unii analişti drept ”eminenţa cenuşie” din umbra şefului statului. Nu de puţine ori a luat poziţii când şeful statului era atacat de unul şi de altul. Poate nu degeaba, premierul Ponta îl numea la un moment dat ”preşedintele Mihalache”. Dar să revenim la însorita dimineaţă de 16 iulie 2015 şi la întâlnirea la vârf desfăşurată în capitala Serbiei.

Citeste si: Klaus Iohannis: Îmi doresc ca bugetul să nu fie rezultatul unor calcule electoraliste

Încă din timpul şedinţei de lucru dintre Klaus Iohannis şi Tomislav Nikolic, domnul Mihalache nu părea a fi în largul domniei sale. Pe măsură ce minutele treceau, capul dânsului se apropia din ce în ce mai ameninţător de tăblia mesei. ”O fi adormit”, sunt tentaţi să gândească răutăcioşii. ”Aşa gândeşte un consilier prezidenţial”, ar răspunde protagonistul fotografiilor de mai sus. Cine o avea dreptate nu ştim. Cert e că, odată ce preşedinţii celor două state au ieşit din sală şi au rămas doar ”oamenii simpli”, Moş Ene a declanşat jihadul în ceea ce-l priveşte pe sărmanul domn Mihalache. Cu toată tăria unui adevărat om de stat de care a dat dovadă, şeful cancelariei a trebuit să se recunoască până la urmă învins de acest inamic perfid şi nevăzut. Cei prezenţi încă în sală se jură că Sorin Dan Mihalache a adormit buştean, sunetele scoase chemându-se ”sforăit” în limba română şi ”хркање” în sârbă, scrie click.ro

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ