Andrei Dolineaschi, secretar general PSD, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte

| 16 oct, 13:07

Deputatul Andrei Dolineaschi, secretarul general al Partidului Social Democrat, şi-a depus, vineri, candidatura pentru una din cele 14 funcţii de vicepreşedinte ale partidului.

Dosarul lui Andrei Dolineaschi, dar şi al celorlalţi 14 candidaţi la funcţia de vicepreşedinte, urmează să fie validate într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc la ora 14.00, urmând ca vicepreşedinţii să fie aleşi la Congresul Naţional al PSD, programat pentru duminică.

Dolineaschi va avea sprijinul organizaţiei din Botoşani a PSD, care va fi reprezentată la congres de 104 delegaţi.

Şi președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, s-a înscris în cursa pentru funcția de președinte executiv al PSD la congresul extraordinar de duminică.

Citeşte şi: Zgonea și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 14:19
dan
Oferta
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ